Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FC Kruisband – De Blessuretijd Stadion PEC Zwolle

March 4 @ 18:15 - 22:00

€21.6
de blessuretijd pec

Voor wie?

Heb jij een voorste kruisband blessure (gehad)? Dan ben je van harte welkom! Het kan zijn dat jij recent je kruisband hebt afgescheurd of dat je na deze blessure alweer je rentree hebt gemaakt en nog veel vragen hebt. Ook voor betrokkene bij dit proces zoals familie, vrienden en trainers is het interessant.

Ben jij student met interesse in knierevalidatie, (sport)fysiotherapeut of operatie professional en/of veel betrokken bij deze blessure dan ben jij ook zeker welkom op deze avond. Hoewel de kruisband patiënt het vertrek punt is en deze in het middelpunt staat is (het voor) jullie kennis ook een toegevoegde waarde.

FC Kruisband Stadion Tour

“De Blessuretijd” wordt een unieke avond in het Stadion van PEC Zwolle voor kruisband patiënten over de kruisband blessure.

Dit is de kans voor jou om als voorste kruisband patiënt de dialoog aan te gaan met kruisband specialisten en een ervaringsdeskundige van het hoogste niveau. Maak contact met lotgenoten, stel je vragen en deel je kennis samen met een volle zaal kruisband patiënten en betrokkenen. Dit alles op een hele toffe locatie, de Businessclub van PEC Zwolle in het PEC Zwolle Stadion, met hele interessante sprekers!

 

Meer informatie, kijk op de website van FC Kruisband: DE BLESSURETIJD – PEC ZWOLLE

 

Bekijk hier de eerder edities van FC Kruisband: De blessuretijd

Details

Date:
March 4
Time:
18:15 - 22:00
Cost:
€21.6
Website:
https://fckruisband.nl/de-blessuretijd-stadion-pec-zwolle/

Organizer

FC Kruisband
Email
info@fckruisband.nl
View Organizer Website

Venue

PEC Zwolle Stadion
Stadionplein 1
Zwolle, 8025 CP
+ Google Map
View Venue Website