Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sports Valley Congres 2023

13 February 2023

€156.6 – €210.6
logo sportsvalley

Sports Valley, het sportmedisch centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, organiseert op 13 februari een sportmedisch congres voor alle topsport minded medici en fysiotherapeuten. De (inter)nationale gasten belichten wat een topsporter beweegt en zij doen dit vanuit verschillende invalshoeken. De medische, mentale en juridische casussen dagen uit om actief mee te denken.

Je kan hier inschrijven voor het congres. Bij inschrijving kan je ook zgn. VIP-kaarten bestellen voor het ABN Open dat tegelijkertijd plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Je krijgt dan mooie plaatsen in de arena, nadat je genoten hebt van een walking dinner in de VIP Lounge. Uiteraard tegen gereduceerd tarief.

Een gaaf congres over sportgerelateerde zaken! Super interessant voor alle sport en topsport minded medische zorgprofessionals, maar zeker ook begeleiders van (top)sporters. Vanuit diverse invalshoeken worden sportmedische, mentale en juridische aspecten belicht door  (inter)nationale sprekers. De sportmedische battle met alle deelnemers zal een van de hoogtepunten zijn. Bekijk hier het programma.

Details

Date:
13 February 2023
Cost:
€156.6 – €210.6
Website:
https://excelcs.nl/event/sports-valley-congres-2023/

Organizer

Excel
View Organizer Website

Venue

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Netherlands
+ Google Map
View Venue Website