Contact Aniek Nagtzaam, Msc Sportfysiotherapeut

Do you have a question?
  Aniek Nagtzaam, Msc Sportfysiotherapeut

  Master Sportfysiotherapeut. Samen gaan we hard aan het werk om je weer 100% fit te krijgen!
  Contact
  experience
  7 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  15
  company
  SMC Flevoland
  ACL Professionals / Physical Therapist / Aniek Nagtzaam, Msc Sportfysiotherapeut
  Read full description

  About Aniek Nagtzaam, Msc Sportfysiotherapeut

  Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de European School of Physiotherapy en behaalde in 2022 mijn Master Sportfysiotherapie diploma.
  Door mijn internationale werkervaring in Melbourne, Australië (ook wel de "ACL-capital of the world") heb ik vanaf het begin van mijn loopbaan veel kruisband-revalidanten begeleid.

  Bij SMC Flevoland ben ik verantwoordelijk voor alle knie revalidanten en ben je bij mij op de beste plek in de regio om te revalideren van je voorste kruisband blessure.
  Tijdens de revalidatie werken we aan de mobiliteit van je knie, zorgen we ervoor dat je op de juiste manier je kracht opbouwt en is er veel variëteit en differentiatie in je trainingen. Hierdoor zorgen we er samen voor dat je zo veelzijdig mogelijk optraint en weer klaar bent voor het echt werk.

  Daarnaast zijn we de enige praktijk in de regio die veldrevalidatie aanbiedt (waarbij je samen met andere patienten op het sportveld bezig gaat met loopvormen en sport specifieke oefeningen) en hebben we een eigen test en meet systeem in huis om je revalidatie nauwgezet te volgen.

  Samen met ons team aan zorgprofessionals zorgen we dat jij op alle vlakken de aandacht krijgt die je nodig hebt - iedere revalidatie is uniek en iedereen heeft een eigen plan nodig.

  De revalidatie wordt hard werken, maar samen zetten we onze schouders er onder en begeleiden we je zo goed mogelijk terug naar je sport.
  “Samen werken naar 100% fit!”

  Work experience

  • 7 - Fysiotherapeut
  • 2 - Sportfysiotherapeut