Contact Gijs Broeker, Sportfysiotherapeut MSc.

Do you have a question?
  Gijs Broeker, Sportfysiotherapeut MSc.

  Sportfysiotherapeut MSc. en mede-eigenaar van Fysiopraktijk Berghuizen. Gespecialiseerd in (sport)letsels aan de onderste extremiteit.
  Contact
  experience
  12 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  22
  company
  Fysiopraktijk Berghuizen
  ACL Professionals / Physical Therapist / Gijs Broeker, Sportfysiotherapeut MSc.
  Read full description

  About Gijs Broeker, Sportfysiotherapeut MSc.

  Ik ben Gijs Broeker, sportfysiotherapeut met een passie voor sportgerelateerde letsels van de onderste extremiteit, in het bijzonder de knie.

  In het verleden heb ik op hoog niveau gevoetbald, waarbij ook ik niet aan knieletsels ben ontkomen. Op een te jonge leeftijd moest ik stoppen met iets wat ik vroeger het liefst deed. Hier is mijn fascinatie voor de knie ontstaan.

  Als sportfysiotherapeut mag ik sporters begeleiden die een zware blessure hebben opgelopen, een zeer uitdagende maar ook waardevolle taak. Elk traject is er een op zichzelf, waarbij de volle 100% wordt gevraagd van zowel de patiënt als therapeut. Een goede en efficiënte samenwerking tussen alle betrokken (patiënt, orthopeed, fysiotherapeut, trainers etc.) vind ik een leuk maar ook belangrijk onderdeel in de revalidatie, zo wordt er een multidisciplinaire eenheid gecreëerd die er alles aan doet om de sporter op het hoogste haalbare niveau te krijgen.

  Naast mijn geweldige baan als sportfysiotherapeut ben ik ook betrokken bij de opleiding Master Musculoskeletaal (MMS) richting Sportfysiotherapie (Saxion Hogescholen). Hier ben ik zowel stagedocent als examinator voor de 3e en tevens laatste jaars van de opleiding MMS richting sportfysiotherapie.