Contact Jake Robinson, PT, Master Health Sciences student

Do you have a question?
  Jake Robinson, PT, Master Health Sciences student

  Gespecialiseerd in knie- en enkel blessure's en voorste kruisband revalidatie in het bijzonder. Werkzaam bij Fysio Quality te Amstelveen.
  Contact
  experience
  3 years
  avg. rehabilitation yearly
  5
  company
  Fysio Quality - Praktijk voor bewegingszorg en echografisch onderzoek
  ACL Professionals / Physical Therapist / Jake Robinson, PT, Master Health Sciences student
  Read full description

  About Jake Robinson, PT, Master Health Sciences student

  Jake is een gepassioneerde fysiotherapeut die graag met mensen samenwerkt. Hij is een fanatieke sporter, actief in rugby en krachttraining. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk herstel is na een blessure. Met zijn enthousiasme en positieve instelling helpt Jake patiënten hun doelen te behalen.

  Jake’s visie op fysiotherapie is dat geen enkel persoon hetzelfde is en dat elke klacht of blessure uniek is. Hij stelt op basis van de diagnose een persoonlijk behandelplan op en begeleidt de patiënt op weg naar herstel. De revalidatie van sport gerelateerde blessures is zijn expertise. In het bijzonder de behandeling bij voorste kruisband revalidatie.

  Topsportbegeleiding:
  Jake heeft als fysiotherapeut het jong Oranje volleybal team begeleid tijdens het EK 2020 in Tsjechië. Hij hoopt alle Amstelveense sporters die te maken krijgen met een blessure snel en deskundig te revalideren naar een succesvolle sporthervatting!
  “Harder, better, faster, stronger”

  Work experience

  • 2020 - Topsport begeleiding TEAM NL Jong oranje Volleybal