Contact Jorian de Hoop, PT

Do you have a question?
  Jorian de Hoop, PT

  Fysiotherapeut bij Fysiotherapiepraktijk Arkel. Gespecialiseerd in knie- en kruisband revalidaties, en affiniteit met sportblessures bij kinderen.
  Contact
  experience
  5 years
  avg. rehabilitation yearly
  27
  company
  Fysiotherapiepraktijk Arkel
  ACL Professionals / Physical Therapist / Jorian de Hoop, PT
  Read full description

  About Jorian de Hoop, PT

  Een kruisband revalidatie is niet zomaar een revalidatie, eigenlijk is het topsport voor de revalidant. En dat is vaak ook iets wat je niet alleen doet, maar met een team om je heen. Daarom is de samenwerking tussen revalidant-fysiotherapeut-orthopeed erg belangrijk en gaan we als team samen aan het werk.

  Vanuit Fysiotherapiepraktijk Arkel werken we samen met 3 therapeuten, en op verschillende locaties om zo onze visies te koppelen en het maximale uit de revalidatie te halen. Niet alleen op de praktijk in Arkel, maar ook op de voetbal bij ASV Arkel, de voetbal/hockey op Glaspark Leerdam, en op de Crossfit box in Leerdam kunnen we de revalidatie uitvoeren. Vanuit deze verschillende locaties kunnen we het beste monitoren hoe de revalidatie verloopt en werken naar ieder z’n einddoel.
  Samen met Kevin Gereke en Marije Piek-van Brenk behandelen we jaarlijks kruisband revalidanten van verschillende leeftijden en achtergronden. Deze variatie en het verschillende einddoel per revalidant zorgt ervoor dat geen enkele revalidatie op elkaar lijkt, en dat is hetgeen wat mij met name aanspreekt.

  Zelf heb ik me het afgelopen jaar meer gespecialiseerd op de jonge sporter, met name tussen de 12-18 jaar. En ja, ook hier komen helaas verschillende kruisband blessures voor. Gezien m’n affiniteit met verschillende sporten, met name voetbal, kunnen we goed werken naar je einddoel. Dit willen we niet alleen op de best mogelijke manier doen, maar ook met een hoop motivatie en plezier. Het is een lange revalidatie, maar met een goede samenwerking en een sterk staaltje discipline gaan we er samen volledig tegenaan!
  “Een kruisband revalidatie is topsport, je bent immers niet geopereerd aan je kleine teen.”