Contact Jurre Kok, Physiotherapist & Performance Specialist

Do you have a question?
  Jurre Kok, Physiotherapist & Performance Specialist

  (Top) Sportfysiotherapeut, revalidatie specialist, Strength & Conditioning i.o. specialisatie in knie- enkel letsel. Hardloopblessure specialist.
  Contact
  experience
  6 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  8
  company
  Movement Based Therapy
  ACL Professionals / Physical Therapist / Jurre Kok, Physiotherapist & Performance Specialist
  Read full description

  About Jurre Kok, Physiotherapist & Performance Specialist

  Sinds 2017 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt met topsporters op nationaal- en internationaal niveau waarna ik me heb gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, sport gerelateerde klachten en langdurige pijnklachten.

  Ik ben van mening dat een gezond lichaam een sterk lichaam is, zowel fysiek als mentaal. Als een soort Yin & Yang moet een lichaam met elkaar in balans zijn. Om deze reden hanteer ik dan ook een holistische manier van werken.

  Mijn missie is om iedereen die de praktijk binnenstapt en stukje kennis over te dragen met als doel mensen de regie terug te geven over pijnklachten die ontstaan door bewegen.

  Ik heb topsport beoefend op internationaal niveau. Als atleet was ik lid van het Nederlands team 4x400m estafette. Door veel blessureleed heb ik mijn carrière vroegtijdig moeten beëindigen. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in het menselijk lichaam, op zoek naar manieren/de sleutel om blessures te voorkomen. Hierdoor is mijn passie voor bewegen ontstaan.
  “Life requires movement”