Contact Mariska Veldheer Vink, MSc sportfysiotherapeut

Do you have a question?
  Mariska Veldheer Vink, MSc sportfysiotherapeut

  Sportfysiotherapeut in multidisciplinaire setting met sportarts en orthopeden (oa Biodex, goede trainingsfasciliteiten en zwembad)
  Contact
  experience
  31 years
  avg. rehabilitation yearly
  10
  company
  Rivas Zorggroep
  ACL Professionals / Physical Therapist / Mariska Veldheer Vink, MSc sportfysiotherapeut
  Read full description

  About Mariska Veldheer Vink, MSc sportfysiotherapeut


  Ik ben werkzaam in de sportrevalidatie sinds 1989. Na een stage bij de KNVB en sportfysiotherapeutische begeleiding van diverse korfbal en voetbal-teams ben ik de opleiding tot sportfysiotherapeut gaan doen. Zowel als sportfysiotherapeut maar ook als speler / trainer in de top van het Korfbal heb ik veel met kruisbandletsels te maken gehad.

  Wij werken In het Beatrixziekenhuis, onderdeel van RIVAS in Gorinchem. We beschikken hier over 2 oefenzalen waarvan de ene zaal vooral is gevuld met trainingsapparatuur en de andere zaal geschikt is voor sport en spel. We hebben de beschikking over een isokineet van het merk Biodex, een klein zwembad, een FlyWheel, shockwave en echo apparatuur.

  Doordat ik zelf al jaren werkzaam ben in het korfbal, en ook door de hoeveelheid actieve korfballers in onze regio, zien we veel (top-)korfballers. Daarnaast bestaat onze patiënten populatie voornamelijk uit voetballers, basketballers en hockeyers.

  Het sportgeneeskunde team binnen RIVAS wordt gevormd door Jan de Fijter (jaren actief in het regionale voetbal), Daan Koppenol en sportarts Rhijn Visser (Tijdens zijn spreekuur zien we zonodig diverse patiënten gezamenlijk).
  We worden ondersteunt door onze maatschap orthopedie, met Raymond Nelis en Elian Uitterlinden als operateurs van de voorste kruisband letsels.

  Onze visie op revalidatie is vooral gericht op functionele training binnen het VKB protocol en uiteindelijk Return to Play. Hiervoor zoeken we tijdens de revalidatie ook contact met de sportclub van de sporter
  “Revalideren is topsport: beter goed dan snel!”