Contact Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

Do you have a question?
  Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

  Sportfysiotherapeut bij Preventiecentrum
  experience
  20 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  20
  company
  Preventiecentrum Almere
  ACL Professionals / Physical Therapist / Mark van Kats, Sportfysiotherapeut
  Read full description

  About Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

  Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Het Preventiecentrum in Almere. Hier heb ik de kans gekregen om mij te specialiseren op mijn favoriete gewricht: De Knie.
  Tijdens mijn carrière heb ik veel knie/kruisband blessures behandeld. Dit komt ook omdat ik bij verschillende amateurclubs en profclubs betrokken ben (geweest).

  Het Preventiecentrum in Almere is een gespecialiseerde praktijk op het gebied van postoperatieve revalidatie. De voorste kruisbandrevalidatie speelt hierin een centrale rol. Met ons team hebben we zorgvuldig een vkb-revalidatiesysteem opgezet voor voorste kruisband revalidatie. Individuele aandacht en sturing van het revalidatieproces staat centraal.

  Naast de individuele begeleiding tijdens het revalidatietraject wordt er in een iets later stadium gewerkt met kniegroepen. Patiënten die revalideren van een voorste kruisbandreconstructie kunnen samen revalideren met lotgenoten.

  Bij Het Preventiecentrum halen we patiënten in de eerste fase van hun revalidatie thuis op met onze shuttleservice en brengen ze ook weer thuis. Het Preventiecentrum besteedt veel aandacht aan een prettige revalidatie omgeving met hierin veel individuele aandacht om een topsport prestatie te kunnen leveren.
  “Kruisbandrevalidatie is topsport”