Contact Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

Do you have a question?
  Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

  Sportfysiotherapeut bij Preventiecentrum
  Contact
  experience
  19 years
  avg. rehabilitation yearly
  20
  company
  Preventiecentrum Almere
  ACL Professionals / Physical Therapist / Mark van Kats, Sportfysiotherapeut
  Read full description

  About Mark van Kats, Sportfysiotherapeut

  Tijdens mijn carrière ben ik bij verschillende amateurclubs en profclubs betrokken geweest en heb ik veel knie/kruisband blessures behandeld. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Het Preventiecentrum in Almere waar ik de kans heb gekregen om mij te specialiseren op mijn favoriete gewricht: De Knie.

  Het Preventiecentrum in Almere is een gespecialiseerde praktijk op het gebied van postoperatieve revalidatie. Hierin speelt de voorste kruisbandrevalidatie een centrale rol. We hebben met ons team zorgvuldig een vkb-revalidatiesysteem opgezet voor voorste kruisband revalidatie. Individuele aandacht en sturing van het revalidatieproces staat centraal. Naast de individuele begeleiding tijdens het revalidatietraject wordt er (in een iets later stadium) gewerkt met kniegroepen waarin patiënten die revalideren van een voorste kruisbandreconstructie samen kunnen revalideren met lotgenoten.

  Wij halen patiënten in de eerste fase van hun revalidatie thuis op met onze shuttleservice en brengen ze ook weer thuis. Binnen Het Preventiecentrum wordt veel aandacht besteed aan een prettige revalidatie omgeving met veel individuele aandacht om een topsport prestatie te kunnen leveren.
  “Kruisbandrevalidatie is topsport”