Contact Marlies van den Berg, MD, Orthopedisch chirurg

Do you have a question?
  Marlies van den Berg, MD, Orthopedisch chirurg

  Passion and Quality is my thing. The ACL treatment is the passion in which I can show my quality.
  Contact
  experience
  21 years
  avg. operations yearly
  220
  company
  Bergman Clinics | Bewegen | Arnhem
  ACL Professionals / Doctor / Marlies van den Berg, MD, Orthopedisch chirurg
  Read full description

  About Marlies van den Berg, MD, Orthopedisch chirurg

  Passie voor sport en orthopedie is de reden dat ik al vele jaren met plezier mijn orthopedische vak uitoefen in Arnhem. Eerst in Kliniek Klein Rozendael en nu bij Bergman Clinics | Bewegen Arnhem/ Ede.
  Als enthousiast sporter zoals racefietsen, MTB, schaatsen, zomer- en winterbergsport én schaatstrainster (Deventer en Nijmegen), weet ik tegen welke problemen en blessures sporters kunnen aanlopen. Voor mij is het een uitdaging om van de lichtste tot de zwaarste blessure de beste therapie te geven. Ondertussen heb ik alweer bijna 20 jaar ervaring en ik heb mij in die tijd volledig gespecialiseerd in de sportblessure behandelingen van met name de knie.
  Hierdoor is mijn expertise groot en kan de behandeling patiënt specifiek worden uitgevoerd, van conservatief behandelen, verschillende plastieken ( Hamstring, Quadricepspees of Patellapees), behandelen van rotatoire en collaterale instabiliteit, Achterste kruisband tot revisie chirurgie.
  Ik werk veel samen met regionale Fysiotherapeuten, oa veel met Martijn Janssen ( FT Rijnkade)*, waarmee ik ook lezingen geef op de CIOS en voetbalverenigingen met als onderwerp de preventie(!) van Kruisbandletsel. Omdat mijn patiënten veelal uit heel Nederland komen, weet ik hoe belangrijk een goed fysiotherapie netwerk is. Dat is dan ook de reden waarom ik TeamACL zo'n goed initiatief vind.
  “Experience in ACL surgery gives better indications, better surgery and the best start of a good rehabilitation.”