Contact Stephan Visser, MSc. Sportfysiotherapeut

Do you have a question?
  Stephan Visser, MSc. Sportfysiotherapeut

  Revalideren is maatwerk!
  Contact
  experience
  16 years
  avg. rehabilitation yearly
  15
  company
  Sportfysiotherapie Visser
  ACL Professionals / Physical Therapist / Stephan Visser, MSc. Sportfysiotherapeut
  Read full description

  About Stephan Visser, MSc. Sportfysiotherapeut

  Stephan Visser is MSc in de sportfysiotherapie. In 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de Bachelor fysiotherapie. In 2016 afgestudeerd aan de SOMT voor de master sportfysiotherapie.

  Stephan heeft ruim 12 jaar topsportervaring door zijn werk bij FC Utrecht. Begonnen bij de jeugdopleiding, maar via Jong FC Utrecht doorgestroomd naar het 1e elftal waar hij samenwerkte met bijvoorbeeld succestrainer Erik ten Hag.
  Sinds 2018 werkte Stephan weer in een fysiotherapie praktijk en sinds 2022 is hij voor zichzelf begonnen met een eigen praktijk: Sportfysiotherapie Visser.

  Wij begeleiden bij Sportfysiotherapie Visser diverse top en amateur sporters bij orthopedische revalidaties. De voorste kruisband reconstructie is er daar één van. Deze sporters begeleiden wij van A tot Z, dat wil zeggen van een pre-operatief traject (trainen voor de operatie) tot aan sport specifieke revalidatie. Voor een voetballer zal dat op het veld zijn, maar voor een vechtsporter op de mat. Dit is essentieel voor een goede kruisband revalidatie!

  Bij Sportfysiotherapie Visser werken wij in een multidisciplinair team en hier is Stephan Visser verantwoordelijk voor alle revalidatietrajecten in de praktijk.

  “Als sportfysiotherapeut is het voor mij de drive om het doel van de sporter te behalen. Of dit een breedtesporter, topamateur of topsporter is maakt voor mij eigenlijk geen verschil. Vanuit mijn werk in de topsport ben ik gewend om multi-disciplinair te werken. Dat wil zeggen samen met de orthopeed, clubfysiotherapeut, trainer, de manueel therapeut en bij een minderjarige sporter met de ouders."

  Stephan staat bekend om zijn betrokkenheid bij de patiënten. Ook vindt hij het belangrijk om regelmatig samen met sporters en patiënten te trainen. Deze persoonlijke begeleiding en laagdrempelige communicatie maakt dat de patiënt altijd centraal staat.