Contact Wilco Plantenga, CSCS, FRCms

Do you have a question?
  Wilco Plantenga, CSCS, FRCms

  Fysiotherapeut en Certified Strength and Conditioning Specialist. Gespecialiseerd in revalidatie van enkel, knie en heupklachten.
  Contact
  experience
  8 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  10
  company
  Movement Sportrevalidatie & Performance
  ACL Professionals / Physical Therapist / Wilco Plantenga, CSCS, FRCms
  Read full description

  About Wilco Plantenga, CSCS, FRCms

  Ik ben Wilco Plantenga, fysiotherapeut en Certified Strength and Conditioning Specialist en ik heb mijn eigen praktijk in Sneek.

  Gedurende mijn tijd bij verschillende praktijken en door het doen van verschillende cursussen heb ik mijn eigen visie op langdurige revalidatie kunnen ontwikkelen. Hierbij werk ik vanuit het principe dat de basis heel erg goed moet zijn. Je moet sterk zijn, een goede conditie hebben en je moet alle krachten die op je knie komen (technisch) in alle bewegingsvlakken goed op kunnen vangen en weer afgeven. Zodra je bij de verschillende testen hebt laten zien dat allemaal te kunnen, gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om de stap naar return to performance te maken.

  Het hele revalidatietraject is vaak mentaal net zo zwaar als fysiek. Zowel de dagelijkse ups en downs als het weer leren vertrouwen van je knie/lichaam gedurende de activiteit die je weer wilt doen kunnen veel stress en onzekerheid geven. Ook in dit probeer ik je zo goed als mogelijk te ondersteunen gedurende het gehele proces.
  “Meer is niet perse beter, beter is beter”