Contact Maurice van Veldhooven, MBA

Do you have a question?
  Maurice van Veldhooven, MBA

  Gespecialiseerd in Sportrevalidatie, Kruisbandrevalidatie in het bijzonder. Een geprotocolleerde aanpak in een uitdagende omgeving naar topresultaat!
  Contact
  experience
  19 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  45
  company
  AdFysio, Centrum voor Fysiotherapie en Beweging
  ACL Professionals / Physical Therapist / Maurice van Veldhooven, MBA
  Read full description

  About Maurice van Veldhooven, MBA

  Van Veldhooven Sport Consultancy (VVSC) heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van het medische- en fysieke deel van sportbeoefening. Maurice van Veldhooven heeft als oud-(top)atleet en ex-voetballer veel ervaring in gerichte ondersteunende training op fysiek gebied. Als sportfysiotherapeut kan Van Veldhooven als specialist op het gebied van bewegend functioneren een toegevoegde waarde zijn voor de sporter. Hij geeft regelmatig lezingen voor NOC/NSF Olympische Steunpunt en geeft les aan de opleiding sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

  Inmiddels heeft Van Veldhooven ook regionaal de nodige sportclubs onder zijn hoede; hierbij valt te denken aan verenigingen in het voetbal (o.a. BVO Sparta Rotterdam), handbal, korfbal en rugby. Ook het begeleiden van individuele sporters op medisch fysiek gebied behoort tot zijn specialismen. Daarnaast geeft hij lezingen bij bedrijven en verenigingen en verzorgt hij onderwijs voor verschillende instanties.
  “In zweet is nog nooit iemand verdronken”