Contact Michael Vet

Do you have a question?
  Michael Vet

  Eigenaar M.A.Visio | Manueel- en sportfysiotherapeut | Strength & Conditioning Coach
  Contact
  experience
  19 years
  avg. ACL rehabilitations yearly
  10
  company
  M.A.VISIO
  Read full description

  About Michael Vet

  Mijn naam is Michael Vet, eigenaar en oprichter van M.A.Visio.

  De bewegende mens heeft mij al vanaf jongs af aan gefascineerd. Bewegen is voor mij onder andere sporten. Ik heb altijd gevoetbald, maar ook mountainbiken, tennis en hardlopen zijn sporten die ik recreatief heb beoefend.
  Met sport beoefenen kunnen ook blessures ontstaan en ook ik heb hier mee te maken gehad. Hiervoor ging ik dan naar de fysiotherapeut om het te laten beoordelen en te behandelen. De kracht van fysiotherapie om een blessure te verhelpen liet mij inzien dat ik ook een fysiotherapeut wilde worden.

  Ik heb mij gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie en wetenschappelijke blessurerisico analyse (Hylyght) én ben ik opgeleid tot Strength
  & Conditioning Coach.

  Mijn ervaring ligt in zowel de topsport en particuliere praktijksetting met speciale aandacht voor heup- en knieklachten. Ik kan oprecht zeggen dat mijn passie ligt bij het behandelen van knieklachten en dan met name de trajecten van de kruisband(blessure).

  Door mij continu te blijven ontwikkelen binnen deze aandachtsgebieden ben ik in staat om op hoog niveau begeleiding aan te bieden van "behandelbank tót in de specifieke sportsetting".