Contact Stefan Bodde, MSc.

Do you have a question?
  Stefan Bodde, MSc.

  Sportfysiotherapeut MSc & Sport Performance Coach. Mede-eigenaar BoddeBouman Fysiotherapie.
  Contact
  experience
  10 years
  avg. rehabilitation yearly
  15
  company
  BoddeBouman Fysiotherapie
  ACL Professionals / Physical Therapist / Stefan Bodde, MSc.
  Read full description

  About Stefan Bodde, MSc.

  Stefan Bodde is gepassioneerd sportfysiotherapeut (MSc,) gespecialiseerd in pathologie aan de onderste extremiteit (heup, knie en enkel). Hij heeft veel ervaring op zowel amateur- als topsportniveau. Al jarenlang is hij betrokken bij talentvolle tennissers en professionals op de ATP-tour. Hier heeft hij ervaring opgedaan als sportfysiotherapeut, performance trainer en performance coach.

  Zijn topsport mentaliteit, achtergrond en kennis komt vakkundig samen tijdens het behandelen van zijn patiënten. 'Ik stel hoge eisen aan mijzelf, wat ervoor zorgt dat er continue kritisch wordt gekeken naar mijn behandelmethoden'. Stefan vindt dat iedereen de best mogelijke behandeling verdient, ook in het hoge Noorden van Nederland. Een nuchtere Fries, met ontzettend veel passie voor het vak.

  Voorste kruisband revalidatie oogt soms eenvoudig, maar is zeer complex. Elk lichaam is en reageert anders. Geen voorste kruisband revalidatie is hetzelfde. Bij BoddeBouman Fysiotherapie maken wij gebruik van state of the art protocollen met een eigen test- en meetcentrum. Objectieve metingen vormen de rode lijn voor de revalidatie. Wij maken gebruik van aquatherapie, een volledig ingerichte revalidatie ruimte (250m2) en veldrevalidatie.

  Patiënten verwachten een revalidatie van de knie, maar eigenlijk wordt het totale mens behandeld. Verschillende domeinen worden in elke fase van de revalidatie meegenomen. Voeding, slaap, ademhaling, stress en de balans tussen werk en het sociale leven hebben allemaal effect op het herstellend vermogen. Wanneer noodzakelijk worden andere professionals ingevlogen om te ondersteunen met de revalidatie.

  Klinkt serieus? Dat is het ook. Revalideren is een serieuze zaak! Maar bovenal, moet het een ontzettend leuke periode zijn. 'Ik probeer je continue uit te dagen in een zeer fijne en vertrouwde omgeving, waar je alle ruimte krijgt om te werken aan je persoonlijke doelen'. Het resultaat? 'Ik streef ernaar dat jij zowel fysiek als mentaal beter en sterker uit de strijd komt’.

  Wil jij het maximale uit je revalidatie halen? Dan ben je bij Stefan aan het goede adres.

  'Never settle for less'

  “Never settle for less. ”