Contact Edwin Visser, Msc Sportfysiotherapeut & Msc Manueel therapeut

Do you have a question?
  Edwin Visser, Msc Sportfysiotherapeut & Msc Manueel therapeut

  Master Sportfysiotherapeut en Manuel therapeut werkzaam bij FS fysio.
  Contact
  experience
  22 years
  avg. rehabilitation yearly
  8
  company
  FS Fysio
  ACL Professionals / Physical Therapist / Edwin Visser, Msc Sportfysiotherapeut & Msc Manueel therapeut
  Read full description

  About Edwin Visser, Msc Sportfysiotherapeut & Msc Manueel therapeut

  Edwin Visser is sportfysiotherapeut en manueel therapeut MSc, met een veelzijdige interesse in (top)sport en wetenschap. Momenteel is hij werkzaam bij FS Fysio in Capelle a/d Ijssel waar een verscheiden populatie sporters van amateur tot top niveau komen.

  Vanaf het begin van zijn werkzaamheden is sport zijn grootste interesse geweest en heeft hier uitgebreide ervaring met het begeleiden van individuele topsporters en teams. Zo heeft Edwin 10 jaar voor de KNLTB gewerkt waar hij Davis Cup en Fed Cup team begeleiding verzorgd heeft en 3 jaar voor het Watersportverbond (olympisch zeilen) gewerkt heeft. Verder is Edwin hoofd fysiotherapie bij het Scapino Ballet Rotterdam en bij het ABN AMRO WTT en momenteel werkzaam voor het TeamNL Centrum Metropool voor de KNGU (Heren Turnen) en FS Fysio in Capelle a/d Ijssel.

  Een andere interesse die Edwin heeft is onderzoek en onderwijs. Hij is gastdocent bij de masteropleiding Sportfysiotherapie bij de Hogeschool Rotterdam en is hij verbonden aan het Erasmus MC waar Edwin regelmatig meewerk aan wetenschappelijk onderzoek. Zo heeft Edwin meegewerkt aan een RCT dat de behandeling van jumpers knee onderzocht heeft.
  “Change is the only constant”