Contact Teun Lips, Bsc

Do you have a question?
  Teun Lips, Bsc

  Fysiotherapeut Medifit Fysiotherapie locatie Pellikaan Breda
  Contact
  experience
  5 years
  avg. rehabilitation yearly
  15
  company
  Medifit Fysiotherapie
  Read full description

  About Teun Lips, Bsc

  Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden als fysiotherapeut focus ik mij op sportblessures. Hierbij werk ik samen met diverse sportclubs in de regio Breda. In de praktijk zie ik voornamelijk kniegerelateerde klachten, waarvan het merendeel voorste kruisbandblessures zijn.

  Mijn passie voor voorste kruisbandrevalidatie is ontstaan nadat ik zelf meerdere rupturen van mijn eigen voorste kruisband heb ervaren. Hierdoor is mijn voetbalcarrière abrupt gestopt. Mijn dagelijkse missie is om mijn cliënten niet hetzelfde te laten ervaren en hen sterker dan ooit terug te laten keren in welke tak van sport dan ook.

  De revalidatie is een lange weg richting 'return to play'. Daarom is het belangrijk om samen doelen te stellen, van de eerste stapjes met krukken tot de laatste puntjes op de i om weer wedstrijden te kunnen spelen op het gewenste niveau. Daarbij is het doel om het volledige vertrouwen in het eigen lichaam terug te winnen, zodat veilig sporten weer mogelijk is.

  Als fysiotherapeut probeer ik zo snel mogelijk de cliënt het plezier terug te laten vinden tijdens de revalidatie, zodat de cliënt het weer als echt sporten kan ervaren.

  Op onze locatie beschikken we over alle faciliteiten die nodig zijn om terug te komen op niveau, van een moderne sportschool tot een veld voor de laatste fase van het herstel.